Disclaimer

Welkom op theBiggerBlog

De inhoud van theBiggerBlog.com is met veel zorg samengesteld door Josine Wille. Aan de inhoud van theBiggerBlog kunnen geen rechten worden ontleend en is dan ook niet aansprakelijk voor directe en indirecte schade door het gebruik van deze site. Alle posts en reviews zijn gebasseerd op de persoonlijke ervaringen van theBiggerBlog tenzij anders vermeld.

Mode verandert continue en zo kan mijn menging ook veranderen met de tijd. Maar mengingen kunnen ook erg verschillen. Ik lees graag hoe jij er over denkt. Dit kun je beschrijven in de comments onderaan de posts. Reageer met respect. Let wel, theBiggerBlog heeft het recht om brutale, kwetsende en gemene opmerkingen te verwijderen zonder aankondiging of vermelding.

afbeeldingen

Het merendeel van de foto’s zijn gemaakt door Josine Wille en ik ben eigenaar van alle foto’s. Daarnaast maak ik gebruik van rechtenvrije of ingekochte stock foto’s, waarbij verwezen wordt naar de eigenaar. Alle afbeeldingen en teksten blijven eigendom van Josine Wille, tenzij anders vermeld onderaan de post.

Je kunt een afbeelding van theBiggerBlog nooit zomaar gebruiken, zonder overleg. Indien dat wel gebeurd dan heeft Josine Wille her recht om een passende factuur te sturen.

affiliaties & gesponsorde content

theBiggerBlog.com maakt in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Wanneer je klikt op deze link en overgaat tot aankoop, verdien ik een klein percentage en betaal jij niks extra. Een kleine bijdrage zodat theBiggerBlog gefinancierd kan blijven. Dit heeft verder geen invloed op het artikel, want oprechtheid staat hoog in het vaandel. Een eerlijke mening wordt gedeeld.

Wanneer een artikel gesponsord is betekent dat een bedrijf mij betaalt om product(en) te reviewen. Dit wordt altijd vermeld in het blog; dan wel in de tekst, onderaan het artikel of bij de outfit details onder vermelding van c/o (courtesy of) voorafgaand aan het product. Op social media wordt altijd verwezen naar de online blog post waar deze details in vermeld staan.

privacy [AVG]

Op theBiggerBlog respecteren we ieders privacy. Wanneer je reageert onder een blog post worden enkele gegevens gevraagd. Dit is alleen inzichtelijk voor de eigenaar van de website en worden niet gedeeld of gebruikt. Het wordt tijdelijk opgeslagen zodat je, bij een volgende keer dat je wilt reageren, je gegevens vast staan ingevuld. Er worden geen emailadressen aan derden verschaft en ook niet gebruikt voor de nieuwsbrieven.

geef je op voor de nieuwsbrief:

De opgegeven namen en emailadressen voor de nieuwsbrief worden alleen gebruikt wanneer een nieuwsbrief wordt verstuurd. Deze worden niet gedeeld met derden en alleen gebruikt met als doel te informeren over theBiggerBlog.

let’s keep in touch

Heb je vragen, suggesties of wil je iets weten dan kun je altijd een berichtje achterlaten op een van de blog posts. Heb je een specifieke vraag, stuur dan een email naar josine@thebiggerblog.com

wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =

No Comments Yet.